GREEK PROPERTIES IN CHINA @ www.juwai.com

GREEK PROPERTIES IN CHINA στο www.juwai.com

Η BELT AND ROAD ASSOCIATES είναι πλέον ο αποκλειστικός συνεργάτης της JUWAI για την Ελλάδα. Η συνεργασία BELT AND ROAD ASSOCIATES – JUWAI δημιουργεί την πλατφόρμα προώθησης Ελληνικών ακινήτων GREEK PROPERTIES IN CHINA στο www.juwai.com

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η JUWAI

Η JUWAI διαθέτει σήμερα την μεγαλύτερη πλατφόρμα ακινήτων για Κινέζους που αναζητούν να αγοράσουν ακίνητο στο εξωτερικό, την www.juwai.com . Με 5,5 εκ μηνιαίους επισκέπτες, η JUWAI, μια εταιρεία με πωλήσεις άνω του 1 δις δολαρίων, είναι σήμερα η καλύτερη επιλογή για την προσέλκυση Κινέζων επενδυτών στην Ελλάδα.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να δημιουργήσουμε την κορυφαία πλατφόρμα διάθεσης ελληνικών ακινήτων στους Κινέζους επενδυτές και ταυτόχρονα την η κορυφαία πλατφόρμα για την OnLine διάθεση ελληνικών ακινήτων στην Κίνα. Ήδη οι OnLine πωλήσεις ακινήτων στην Κίνα βρίσκονται σε ραγδαία άνοδο και χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου και την εξοικείωση των Κινέζων με τις OnLine αγορές, στοχεύουμε να προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά απεριόριστες δυνατότητες προώθησης των ακινήτων τους στους Κινέζους επενδυτές.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η Πλατφόρμα GREEK PROPERTIES IN CHINA είναι η Πλατφόρμα των Ελληνικών Μεσιτικών γραφείων και των Κατασκευαστών που επιθυμούν να διεισδύσουν στην Κινεζική αγορά. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA είναι διαθέσιμη σε όλους τους πωλητές ακινήτων (Μεσίτες και Κατασκευαστές) που τηρούν τις προϋποθέσεις συνεργασίας.

GOLDEN VISA

Όλα όσα χρειάζονται ώστε ο Κινέζος αγοραστής να αποκτήσει και την GOLDEN VISA, ως επιπλέον κίνητρο αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA εξασφαλίζει την συνεργασία με κορυφαίο Immigration Office της Κίνας το οποίο θα υποστηρίξει πλήρως τον Κινέζο επενδυτή κατά τη διαδικασία της αγοράς του ακινήτου του. Στην Ελλάδα, καλύπτουμε πλήρως τις υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για να ολοκληρώσει ο Κινέζος επενδυτής την αγορά του ακινήτου και τις διαδικασίες απόκτησης της GOLDEN VISA.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Βασικό χαρακτηριστικό της GREEK PROPERTIES IN CHINA, είναι η προώθηση ακινήτων των οποίων η αξία πώλησης ανταποκρίνεται στην πραγματική τους αξία. Η αγορά στην οποία στοχεύει η GREEK PROPERTIES IN CHINA στην Κίνα είναι η αγορά των Κινέζων που επιθυμούν να αγοράσουν αξιοπρεπή ακίνητα στο εξωτερικό και παράλληλα να επωφεληθούν από τα προνόμια της GOLDEN VISA.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ JUWAI

Η συνεργασία με την JUWAI για την GREEK PROPERTIES IN CHINA επιταχύνει την διαδικασία πώλησης ανάμεσα στο 1ο στάδιο (ανάγνωση αγγελίας από πελάτη) έως το τελικό στάδιο (καταβολή προκαταβολής). Στο ενδιάμεσο στάδιο η εξειδικευμένη ομάδα της JUWAI και τα συνεργαζόμενα Immigration Offices θα ασχοληθούν με τον «ζεστό» πελάτη, θα του παράσχουν όλες τις διευκρινήσεις που χρειάζεται για το ακίνητο (σε ανοιχτή γραμμή με την Ελλάδα), θα του «πουλήσουν» όλα τα πλεονεκτήματα της αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα και της απόκτησης GOLDEN VISA, και θα τον εξυπηρετήσουν σε κάθε βήμα ώστε να κλείσει η πώληση του ακινήτου και να διευθετηθούν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η προώθηση των ακινήτων στην GREEK PROPERTIES IN CHINA θα γίνει με πολλαπλά εργαλεία ανάμεσα στα οποία Email Marketing στην Βάση δεδομένων της JUWAI (με ειδική στόχευση στο Κοινό που ταιριάζει στα Ελληνικά ακίνητα), SEO, Baidu promotion (το Baidu είναι η ανάλογη Google στην Κίνα), Live programs, Banners κλπ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ GREEK PROPERTIES IN CHINA

Η BELT AND ROAD ASSOCIATES γνωρίζει την αγορά της Κίνας ίσως καλύτερα από κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Γνωρίζει τις δυσκολίες προσέγγισης ενός Κινέζου αγοραστή (γλώσσα, διαφορετική νοοτροπία), γνωρίζει τις δυσκολίες προώθησης σε μια τεράστια και άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Επτά σημαντικοί λόγοι είναι αυτοί για τους οποίους θα προτιμήσουν οι Κινέζοι επενδυτές να επιλέξουν ακίνητο από την πλατφόρμα GREEK PROPERTIES IN CHINA.

  1. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA δημιουργήθηκε από την BELT AND ROAD ASSOCIATES, μια εταιρεία αφοσιωμένη στην προώθηση του BELT AND ROAD INITIATIVE που την εμπιστεύονται πλειάδα Κινέζικων εταιρειών για τις εργασίες τους στην Ελλάδα.
  2. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA εξασφαλίζει ότι οι συνεργάτες στην Ελλάδα (μεσίτες, Κατασκευαστές) είναι αξιόπιστοι και παρουσιάζει τα ακίνητα τους που ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία πώλησης.
  3. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA προσφέρει στους Κινέζους αγοραστές την δυνατότητα διαχείρισης του ακινήτου τους με σκοπό την εμπορική του εκμετάλλευση αλλά και την συντήρηση του. Άρα μεγαλύτερα οφέλη για τον επενδυτή.
  4. Οι υποψήφιοι επενδυτές θα μπορούν να δουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, μέσω ζωντανής σύνδεσης (Livestreaming).
  5. Τα ακίνητα παρουσιάζονται με πλήρες φωτογραφικό υλικό αλλά και με βίντεο για κάθε ακίνητο, το οποίο αναρτάται «μέσα από το Κινέζικο Firewall» και είναι ορατό από τους Κινέζους.
  6. Οι αγοραστές ακινήτων από την GREEK PROPERTIES IN CHINA γίνονται δωρεάν ΧΡΥΣΑ μέλη, για 2 χρόνια (αξία 12.000€), στο BARA BUSINESS CLUB, ένα μοναδικό CLUB για Κινέζους που ενδιαφέρονται για πληροφόρηση και υποστήριξη ώστε να αυξήσουν τις εμπορικές τους συναλλαγές με την χώρα μας. https://www.beltandroadassociates.com/bara-business-club/
  7. Και το κυριότερο. Η GREEK PROPERTIES IN CHINA θα δαπανήσει σημαντικά ποσά ετησίως στην Κίνα, σε συνεργασία με τους Μεσίτες και τους Κατασκευαστές, ώστε να δούνε εκατοντάδες χιλιάδες Κινέζοι τα ελληνικά ακίνητα και τα πλεονεκτήματα της επένδυσης στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ JUWAI ΚΑΙ ΤΗΣ GREEK PROPERTIES IN CHINA στον ακόλουθο σύνδεσμο

POWER POINT

https://drive.google.com/file/d/1JRrGe-ABT_hb2H8Ql37C_3LjKBTeY-hv/view?usp=sharing

PDF

https://drive.google.com/file/d/1ja1ODaw13uTSfKlzzqlfQdBGSStI_czn/view?usp=sharing

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Αν είστε Μεσίτης ή Κατασκευαστής ακινήτων και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες για την συνεργασία με την GREEK PROPERTIES IN CHINA, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε την. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας με αναλυτικότερα στοιχεία για την συνεργασία.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmTL-ValsMnjIc4vI-2_HqaIeuquPj7TQTZtwpaKuoWMvAAw/viewform?usp=sf_link